top of page
Mopper gulve

Familie Ejet

1-2-3-rent er en familieejet virksomhed med 3 generation. 

Det hele startede med Ulla Nielsen, i flere år har slidt i flere rengøringsjobs på alle tider af døgnet. Efter flere år kommer hun i kontakt med en gammel efterskole veninde, som driver sin egen rengøringsvirksomhed. 

 

Veninden spørger Ulla om hvorfor hun ikke starter sin egen virksomhed, i stedet for at slide for andre, som også sætter begrænsninger i form af tid for hendes behov for at efterlade et kvalitetsprodukt. Ulla gik i en længere periode med overvejelser om opstarten af egen virksomheden og bekostningen af dette. 

 

En lørdag aften, da familien er samlet og Ulla sidder i sofaen siger hun ‘nu starter jeg min egen virksomhed, hvad skal vi kalde den?’ - dette skulle senere vise sig, at være begyndelsen på 1-2-3-rents æra.

 

De kunder, som gav Ulla en chance tilbage i 2011 er stadig en del af 1-2-3-rent den dag i dag. Dette er grundet et arbejde i høj kvalitet samt motiverede medarbejder, som lever op til den høje standard som 1-2-3-rent lever efter og vores vision som er vi Altid gør rent med et smil.

Lad os Arbejde sammen!

Kontakt os, så vi kan begynde at arbejde sammen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Tak for din indsendelse!
bottom of page